OM VINTAGE GIRL

KONCEPT

Det kan være svært at sælge sin brugte brudekjole, da den ofte skal prøves på før køb. Da brudekjolerne til salg er spredt ud over det danske land, bliver det hurtigt en uoverskuelig opgave for en potentiel køber. Vi tilbyder derfor de kommende brude at prøve alle de kjoler de kan begære, på en og samme location - det giver både køber og sælger de bedste vilkår.

MISSION

Hos VintageGirl synes vi, at det er et forfærdeligt spild, at der hænger så mange smukke brudekjoler hjemme i de danske hjem, som kun er blevet brugt en eller få gange.

Vores mission er derfor at give disse kjoler nyt liv, så de igen kan berige en kommende brud på hendes store dag.  Har du derfor en brugt brudekjole, kan vi tage den i kommission.

Vi tror ydermere på, at deleøkonomien er kommet for at blive, og vi vil gerne bidrage til, at verden bliver et bedre sted med mere genbrug og mindre spild. Hos VintageGirl lever vi selv efter denne filosofi, vi gør derfor en dyd ud af at vælge bæredygtige løsninger.

Vil du købe eller sælge?

ER DU PÅ UDKIG EFTER EN KJOLE? 

Hos VintageGirl får du meget for dine penge, vores kjoler sælges nemlig med 40% rabat i forhold til kjolens nypris. Vi har også en del nye kjoler som sælges omkring 20% billigere end hos vores konkurenter. Hos VintageGirl giver vi dig det største og mest eksklusive udvalg af second-hand brudekjoler i Danmark. Du slipper dermed for at køre landet rundt for at prøve brudekjoler hos forskellige sælgere, og kan i stedet tage dine veninder og familie med til fitting i vores lækre brudekjolebutik på Østerbro. 

Vi glæder os til at se dig til fitting :) 

SALG AF BRUDEKJOLE

Vi vil meget gerne sælge din brudekjole og accessories, så du slipper for alt besværet. Vi ved hvor stort et arbejde det er at besvare spørgsmål fra potentielle købere, sende diverse kjole-mål og have købere på besøg for at se, om kjolen passeer. Det kræver meget tid og energi. Derfor tilbyder vi at gøre det hele for dig, og overfører pengene til din bankkonto, når kjolen er solgt. 

Læs mere under fanen SÆLG.