Slør eller ej?

Er du i tvivl, om et slør er noget for dig? Og hvilket slør vil overhovedet klæde din brudekjole? Vi guider dig og giver dig inspiration til slør og andre løsninger til håret på din bryllupsdag.

Prøv det på
Mange brude har en klar holdning til, om de skal have slør eller ej. Men vi foreslår altid, at man lige prøver et på. Ofte har man som brud aldrig prøvet et slør før, og man er, ligesom brudekjolerne, nødt til at prøve det på sig selv. Du kan hurtigt mærke, om det er lidt interessant, helt fantastisk eller slet ikke dig. Vi vil altid være fortalere for slør, fordi du har kun denne ENE gang til at have det på. Vores gæster som er inde sammen med brudene, siger faktisk virkelig ofte: “Jeg valgte ikke et slør, og det fortyder jeg virkelig, fordi jeg får ikke muligheden igen”. Så gå ALL-IN. :-D

Facebook-153.jpg

En verden af slør
Der findes så mange forskellige slags, så det kan være svært at vælge, hvilket slør du skal have på. Men lad os guide dig lidt:
Hvis du har en meget enkelt brudekjole, kan et gulvlangt slør med blondekant, dresse kjolen op og tilføje noget ekstra. Ønsker du et helt stilrent look, så vil et slør med satinkant være perfekt! Hvis du tilgengæld har fundet en brudekjole med en masse blonder, bør du enten finde et slør med en blonde som matcher eller vælge et helt enkelt tylslør med en fin kant, som lader kjolen tale for sig selv.
Et længere slør, får dig til at se højere ud, hvor et helt kort kan få dig til at se lavere ud. Hvis du tilgengæld gerne vil have et diskret slør, bør du vælge længden på 120 cm, det falder nemlig lettere ned end det helt korte på 75 cm, som breder sig mere ud i en trekantform.
Har du valgt en flot brudekjole med perler, kan det være meget elegant med et slør med enkelte perler rundt på sløret. Det vil glimte i solen, matche din kjole, men ikke tage fokus. Der er et utal af muligheder, og vi hjælper dig meget gerne med at finde det perfekte match.

Kan du ikke få nok slør?
Husker du Meghan Markles bryllup, hvor hun fik sin prins Harry? Hun havde jo et 2-lags slør, også kaldet kysseslør. Der har du den korte del foran ansigtet, som din ægtemand løfter, når han skal kysse sin smukke brud. Her vipper han det bagover, så det hænger fyldigt og flot bagved over den længere del af sløret. Du kan både få dobbeltslør med blonde eller uden.

Hvor længe skal man have det på?
Det er helt op til dig selv. De fleste har det på til vielsen, under fotograferingen og så tager de fleste det af til middagen. Det er hvert fald nemmere, hvis du har et langt slør og skal op og ned fra stolen for at kysse din ægtemand, når gæsterne slår på tallerkenerne. Du kan tage det på igen til brudevalsen, men husk der er en tradition med at rive et stykke af brudens slør, så hvis du ikke ønsker at ødelægge det, så gem det et sikkert sted under brudevalsen.

BB_264_030_01.jpg

Nej tak til slør - men ønsker stadig lidt ekstra
Er slør ikke lige noget for dig, men du ønsker stadig at have lidt pynt i håret, så har vi også flotte hårspænder, som få fat i din flotte frisure. Det kan være en god løsning i stedet for friske blomster i håret, som kan blive lidt kedelige og hænge med hovedet hen af dagen, hvis du har et varmt sommerbryllup. Spænderne fungerer både i løst eller opsat hår og kan bøjes, så de kan tilpasses din frisure.

Hvorfor nøjes?
Er du typen, som har glædet dig så meget til dit bryllup og vil gå all-in, så er det vildt smukt at kombinere slør og spænde. Har du opsat hår, kan du sætte sløret under din frisure og sætte spændet rundt om toppen af din frisure. Når du tager sløret af, har du stadig pynt i håret, så du ikke føler. at det bare bliver en selskabsfrisure. Du er jo bruden, og det må du gerne vise på alle parametre. :-)

Se vores udvalg af slør her og udvalget af hårpynt her

//Pianna, Salgs- og Oplevelsesansvarlig