Trends og mode

Vi ser et klart mønster i, hvad der trender i brudekjolebranchen lige nu. Kæmpe prinsessekjoler er et sjældnere og sjældnere ønske, men stadigvæk vil man som brud føle sig unik og ikke have en kjole, der ligner noget, som man normalt kunne have på til en hvilken som helst fest. Det skal være en brudekjole, og det må der ikke være tvivl om.

Det stilrene look
Vi har nok mange af os hørt mødre sige, at de ikke ville vælge den samme brudekjole på i dag, fordi den havde vilde pufærmer, stof nok til at lave 5 brudekjoler og har stjålet 5% af verdens sløjfer og sat det alt sammen på én brudekjole. Mange vil kigge på sit bryllupsbillede om 30 år og stadig synes, at brudekjolen er elegant. Måske er du en brud, der ønsker en tidløs og klassisk brudekjole? Den tankegang ser vi hvert fald meget hos VintageGirl for tiden. Brudene ønsker en kjole, som stadig vil være in om mange år, hvilket vi ofte også ser ved royale bryllupper som eksempelvis Kronprinsesse Marys eller for nyligt, Meghan Markles brudekjole, da hun blev gift med Prins Harry.

Det unikke
Man er jo kun brud én gang, det satser vi hvert fald alle på, og det er en sætning vi ofte hører. Det helt klassiske kan også blive for kedeligt eller konservativt i nogles øjne, og mange brude er begyndt at søge i en ny retning inden for brudekjoler. Der skal være plads til at udforske, udfordrer og imponerer de traditionelle ideer. Det kan være prikker, perler eller blonder, der bliver brugt på en ny måde, end de ellers traditionelle blomsterblonder, som vi har set i mange år på brudekjoler. Som brud vil man have en form for unikness, så man skiller sig ud fra alle de andre brude, som man har set før. Der bliver søgt efter noget kant, hvor man kan føle sig cool og feminin på én gang.

Casual boheme
Er du til blomster i håret og en let, løs brudekjole? Væk med slæb og frem med de bare tæer. En bohemian brudekjole er meget populær i øjeblikket især til udendørs vielser og havebryllupper. Disse kjoler sidder ikke for stramme, men lette at bevæge sig i. De byder ind med et afslappet og yndigt look i brudekjoleverdenen og bryder lidt med ideen om en brudekjole med tyl, perler og blomsterblonder. Her kan du have løst hår og en blomsterkrans i håret og ikke føle dig for pyntet i forhold til dit daglige- jeg.

Tyl - uden at være balkjole
Det kan også blive lidt for vildt, og man er jo netop brud - og derfor må der gerne være nogle klare træk af, hvad en brud og brudekjole er. Mange kommende brude har et billede af en traditionel brudekjole med et større skørt af tyl og blonder. Hvornår skal man ellers have mulighed for at have en kjole med dette på igen? Der er stadig mange, der ønsker at være den traditionelle brud, dog er de gået væk fra det helt store prinsesseskørt. Der må godt ske noget på brudekjolens top i form af blonder eller perler, men brudekjolens skørt skal ikke skal være enkelt og gerne af tyk, som falder let og ikke blive for meget på én gang. Dén hér tendens er lidt en blanding af det stilrene og det unikke - men på en traditionel måde. Det er brudekjolen, der altid er en sikker vinder.

Ved du, hvilken stil du er til? Eller ønsker du at blive klogere på, hvad der er din stil inden for brudekjoler? Så book en tid her og lad mig hjælpe dig til at finde drømmekjolen.

// Pianna, Salgs- og Oplevelsesansvarlig