Den perfekte bryllupskage


Photo_1551988179976.jpg

Marts 16, 2019

Det handler om detaljerne på din store dag. Deltaljerne, så I drømmende vil tænke tilbage på en uforglemmelig dag. Detaljerne er nemlig dét, der skiller dit bryllup ud fra andres bryllup og gør det unikt. Derfor vil jeg gerne give mine varmeste anbefalinger af Bake my Day, som tilbyder bryllupskager, der imponerer med et kreativt blikfang og en uovertruffen smag, der får din mund til at løbe i vand.. eg har selv benyttet dem til et babyshower og efterfølgende til min lille søns barnedåb lavede de dåbskagen. Deres kager er uden tvivl fortryllende smukke og smager vidunderligt

Photo_1538031451261.jpg

Et kunstværk som fanger dit blik

Den islandske ejer Ynja arbejdede tidligere som kunstner, før hun overtog Bake my Day. Hendes smukke kager bærer virkelig præg af at flot æstetisk udtryk, der fanger dit blik og er med til at skabe en fortryllende ramme til dit bryllup. Perfektion og finish er helt klart nøgleordene der beskriver deres kager, hvor både smag og udseendet går op i en højere enhed. Med en kage fra Bake my Day, vil din bryllupskage uden tvivl blive et populært samtaleemne længe efter din store dag.

Et bæredygtigt valg


Miljøet er et vigtigt fokusområde i vores moderne verden, og det ønsker mange at have i tankerne, når de planlægger deres bryllupsdag. Selv hos VintageGirl er vi stolte af det stigende salg af second-hand brudekjoler, der viser vores brudes øgede fokus på bæredygtighed. Men det er faktisk også muligt at tænke bæredygtighed ind i din bryllupskage. Bake my Day har nemlig et stort fokus på Zero Waste, hvor de stræber efter at mindske deres spild så meget som muligt. Ønsker du at foretage et mere miljøbevidst valg af kage, kan du fravælge mælkeprodukterne og vælge veganske muligheder, så finder du ikke en bryllupskage med større fokus på dyrevelfærd og miljøet end din smukke kage.

Photo_1538031261940.jpg

Tilpas til jeres tema

Kun din fantasi sætter grænser, når det kommer til bryllupskagen. Ønsker du et rustikt bryllup, hvor der skal være blomster på kagen, laver Ynja og hendes dygtige team gerne håndlavede blomster fra 50,-, men du kan også selv vælge at levere dine egne blomster dagen før brylluppet, som passer til buketterne, så du har en rød tråd i hele brylluppet. 
Ønsker du et mere traditionelt bryllup, kan du få en stilren og enkel kage, hvor der kan tilføjes et brudepar på toppen til 499,-. Har du selv ideer til sukkerfigurer, kan du altid sende Bake my Day billeder, så kan de sagtens lave dem præcis, som du ønsker figurerne fra kun 190 kr. Det gjorde jeg faktisk til min søns barnedåb, og det blev alt, hvad jeg havde håbet på.

Smag på kagen


Bake my Day kan sagtens levere kagen til dit bryllup, prisen for leveringen afhænger dog lidt af afstanden fra deres lokale på Amager. Typisk ligger prisen for leveringen på 250-600 kr. inden for København, afhængigt af, om der skal bruges kølebil for at passe på din flotte bryllupskage. Priserne på kagerne starter fra 1.000 kr. afhængigt af hvor mange gæster, der deltager, og hvilken kage der får jeres mund til at løbe i vand.

IMG_6965.jpg

Er du fristet? Så bestil en prøvesmagning, hvor du får serveret bryllupskagerne som cupcakes, så du kan finde din favorit. Du kan vælge at smage alle 6 varianter for 210 kr. eller dine 3 udvalgte favoritter til 110 kr.

Læs mere om Bake my Day og book en prøve smagning her www.bakemydaydk.com

Jeg vil hvert fald anbefale dem på det varmeste.

//Charlotte